Hospitalisatieverzekering

Desondanks wij hiervoor bij meerdere maatschappijen terecht kunnen: AG, Fidea, AXA… Kiezen wij als kantoor resoluut om maar met 1 speler in zee te gaan.

Dit met DKV, de beste en meest uitgebreide verzekering op da markt.

Waarom een hospitalisatieverzekering?

Vandaag de dag is een aanvullende hospitalisatieverzekering een noodzaak. Wanneer u naar het ziekenhuis moet, kan u financiële zorgen best missen. DKV helpt u om beter te worden.

Waarom dan de hospitalisatieverzekering van DKV?

Het mooiste bewijs is dat DKV met zijn plan IS2000 reeds acht jaar op rij de DECAVI-trofee van de beste verzekering in de categorie Hospitalisatie wint. Dat is een knappe bekroning van DKV zijn inspanningen om de allerbeste te zijn en te blijven

Wat houdt de IS2000 hospitalisatieverzekering juist in?

Deze waarborg biedt u de onbeperkte terugbetaling van uw hospitalisatiekosten (eveneens eendagskliniek) alsook van de medische voor- en nabehandelingskosten (30/90 dagen), na tussenkomst van uw ziekenfonds.

De medische kosten buiten het ziekenhuisverblijf voor de ambulante behandeling van 27 zware ziekten worden eveneens vergoed.

U hebt de vrije keuze van arts, kamer en ziekenhuis

Reeds een hospitalisatieverzekering van het werk?

DKV biedt u Plan Horizon aan, een overgangspolis.

Dankzij deze overgangspolis kunt u het plan IS2000 onderschrijven wanneer uw groepspolis hospitalisatie beëindigd wordt of wanneer u terugkeert naar België. Dit kan zonder medische formaliteiten, zonder nieuwe wachttijd en tegen de premie die overeenstemt met de leeftijd waarop u het plan Horizon onderschreven hebt, op basis van het tarief dat gangbaar is op het moment van de overgang. Met andere woorden, een zekerheid op een betaalbare hospitalisatieverzekering als deze via het werk wegvalt.

Wacht niet tot het te laat is, neem nu contact op of vraag uw offerte aan.